News & EventsWil je een keer deelnemen aan de activiteiten van Parks?

Houd de agenda in de gaten!

De Parks Agenda


 • 1 maart 2019 Parks Meetup #3 Building Bridges

  Parks Meetup #3: BUILDING BRIDGES De derde Parks Meetup staat in het teken van Building Bridges. - Tussen studenten/starters en organisaties - Tussen denkbeelden van verschillende generaties - Tussen het even niet meer weten en vol zelfvertrouwen een richting kiezen Ervaar zelf hoe Parks Amsterdam deze brug kan vervullen en maak kennis met de unieke en persoonlijke manier van werken! De Meetup is expliciet bedoeld voor organisaties én jong talent om samen dingen te beleven en connecties te leggen. Deelname is gratis.
 • 7 maart 2019 Voorproefje Het Andere Traineeship- Rijksmuseum

  Wil jij weten hoe je traineeships op een andere manier kan inrichten? Kom dan naar een voorproefje van Het Andere Traineeship. Je maakt kennis met het programma waarin elementen van Art Based Learning, Design Thinking, Theory U (Otto Scharmer, 2000) en sociaal ondernemerschap gecombineerd worden. Ben je benieuwd hoe dit eruit ziet? Ga dan mee naar het Rijksmuseum en ervaar hoe het ‘anders’ kan door betekenisvol te leren. Het Andere Traineeship is een samenwerking tussen Japke Keesmaat van Parks Amsterdam en Katja Pasman
 • 9 mei 2019 YoungCapital NEXT Event

  Op het NEXT event kunnen studenten kennis maken met de nieuwste baan- en opleidingsmogelijkheden. Vanuit PARKS ben in een van de sprekers op dit event.
 • 11 mei 2019 Hackathon Blackbear x PARKS

  Deze hackathon is een co-productie van BlackBear en PARKS. Het doel is om jong talent te challengen in het oplossen/tackelen van een (grote) business challenge in 1 dag. PARKS ondersteunt bij het oplossen van de cases en verzorgt de tussentijdse sessies rondom samenwerken, creativiteit en presenteren.
 • 4 juni 2019 Voorproefje Het Andere Traineeship in het van Gogh

  Het Andere Traineeship is een ontwikkelprogramma voor young professionals binnen organisaties. PARKS biedt dit programma aan in samenwerking met Katja Pasman. Op 4 juni geven we een voorproefje van he programma in het van Gogh Museum aan L&D professionals, Opleidingsmanagers, HR-managers. Via Art Based Learning ervaren zij hoe het anders kan m.b.t. het binden en ontwikkelen van young professionals.