Hé young professional, starter, millennial of welke naam men maar voor jullie verzonnen heeft...


Er wordt zoveel onderzocht, gepraat, geschreven en gepost over jou! Bij organisaties sta je bovenaan de lijstjes. Waar vinden ze jou, talentvolle jonge medewerker? Hoe ben je te bereiken? Wat houdt je bezig? Hoe kunnen ze ervoor zorgen dat jij voor hun organisatie kiest? En hoe houden ze je vast? Wat verwacht jij van een baan? En hoe wil jij je ontwikkelen? Vele vragen en vooral: hoe gaan deze organisaties dit aanpakken? En ook jij hebt vragen. Over waar je eigenlijk naartoe wil in je werk. En waar je eigenlijk écht goed in bent. En of je wel maximaal gebruik aan te maken bent van je talenten. En over waarom je soms zo moe bent en het even niet meer weet. Over hoe je loopbaan verder vorm wilt geven en welke stappen je daar dan in moet zetten. En ook over wie je kan helpen bij het vinden van antwoorden op deze vragen.


Parks Amsterdam houdt zich met al deze vragen bezig. Ik geloof er namelijk in dat als organisaties hun young professionals beter begrijpen, ze beter gebruik kunnen maken van hun kwaliteiten. Dat als ze snappen wat jou bezighoudt en wat belangrijk voor jou is en écht luisteren naar wat jij te vertellen hebt, dat jouw toegevoegde waarde ook groter zal zijn.


En ik geloof er ook in dat als jij je gehoord voelt en de ruimte krijgt om meer eigenaar te worden van je eigen leerproces, je intrinsieke motivatie om het beste uit jezelf te halen vele malen groter is. Dat geloof ik niet alleen, dat heb ik ook heel vaak zien gebeuren in veel verschillende situaties.


Ik had al lang geleden een plek voor ogen waar mensen samen zouden komen die deze visie delen. Waar echt naar elkaar geluisterd wordt en waar gedacht wordt in mogelijkheden en niet in beperkingen. Waar het gaat om het versterken van wat goed is en waar nieuwe dingen ontstaan. Een netwerk van ervaren en (young) professionals die samenwerken en het beste in elkaar naar boven halen. Parks Amsterdam is zo’n plek.


Parks is er voor jou! We organiseren meetups en events waarin je mee kunt beslissen over de onderwerpen en waar je jouw toegevoegde waarde kunt laten zien. Graag zelfs! Op deze manier draag je bij aan het Parks Network, dat zowel offline als online actief is.
En natuurlijk is Parks er ook voor de organisatie waar je werkt. We verzorgen workshops voor jou en je andere collega’s, geven presentaties, adviseren bij het ontwerpen van ontwikkeltrajecten, faciliteren bij events of inspiratiesessies.
Kortom, we zijn op alle fronten bezig om jou te ondersteunen bij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.


Hopelijk zien we elkaar snel!


Japke