Hé young professional, starter, millennial of welke naam men maar voor jou verzonnen heeft...


Parks Amsterdam is er speciaal voor jou! Je kunt deelnemen aan een programma, een Parks Meetup bijwonen of voor individuele coaching gaan. Hieronder vind je meer info.Parks Meetup


Tijdens de Parks Meetups ontmoet je andere (Young) Professionals en interessante vertegenwoordigers van organisaties. Er zijn inspirerende sprekers en er is altijd een actief gedeelte zodat je ook daadwerkelijk een stap maakt in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Leuk als je een keer langskomt!


Parks Coaching

Soms wil je gewoon even 1-op-1 met iemand praten. Omdat je dat prettiger vindt. Natuurlijk kan dat ook! Tijdens het intakegesprek kijken we welke vraag centraal staat en wat jij nodig hebt om met meer focus en zelfvertrouwen in actie te komen.


Zo gaan we te werk:

- Een intakegesprek om helder te krijgen wat je vraag is en of ik je daarbij kan helpen

- Een aantal individuele coachingsgesprekken ( aantal is afhankelijk van je vraag)Binnenkort zal hier een overzicht komen van de andere programma's die Parks je biedt en waar je aan deel kan nemen. Houd deze website en de social media kanalen van Parks Amsterdam in de gaten!


Heb je interesse of nog een vraag, neem contact met me op!