Opdrachtgevers

PARKS AMSTERDAM

onze opdrachtgevers

Vanuit Parks Amsterdam bedenken we impactvolle trajecten, trainingen, webinars en inspiratiesessies rondom thema’s als (persoonlijk) leiderschap, talentontwikkeling en werkgeluk.

We werkten de afgelopen jaren samen met onze opdrachtgevers

Diversion

Diversion is een bureau voor maatschappelijke innovatie, gevestigd in Amsterdam. Er werken veel hoogopgeleide jonge professionals. Parks ontwikkelde in afstemming met Diversion het programma “Samen verantwoordelijk”. Dit resulteerde in een reeks van intense dagen waarin elkaar echt leren kennen (inclusief kwaliteiten en waarden) en leiderschap de boventoon voerden. Alle senior-adviseurs, projectleiders en projectmedewerkers van Diversion waren onderdeel van deze op maat gemaakte dagen.

InWork

Voor alle young professionals en leidinggevenden van detacheringsbureau InWork ontwikkelden we een deels online, deels offline programma over bewustwording van stressfactoren op het werk. Het programma “Werkdruk & Werkgeluk” bestond uit een reeks van webinars en online hang-outs. In de live challenge-sessies die daarop volgden, gingen de medewerkers met elkaar in gemixte groepen, onder begeleiding van Parks, in gesprek over persoonlijke uitdagingen rondom werkdruk.

Olympia Uitzendbureau

Voor Olympia maakten we een webinar, exclusief voor ruim 80 leidinggevenden van de organisatie. Het thema was: “Leidinggeven op afstand: grip op verzuim”. Een belangrijk thema omdat leidinggevenden door de corona-situatie het contact met hun (vaak jonge) team soms dreigden te verliezen. Het interactieve webinar bood inzicht en handvatten om uitval van vooral jonge medewerkers te voorkomen en/of te beperken.

NEP

NEP is wereldmarktleider op het gebied van remote cloud productie, studio productie, playout, video display, host broadcasting en augmented reality. NEP benaderde Parks om hun medewerkers tot 35 jaar een vaste coach te kunnen bieden rondom vragen als werk/privé-balans, loopbaan, het bewaken van grenzen en starten met leidinggeven.

RadarAdvies

Radar is een adviesbureau voor sociale vraagstukken in Amsterdam. Ieder jaar start een groep aanstormende talenten in het Traineeship tot Adviseur. Het traineeship was toe aan een grondige vernieuwing. Vanuit Parks zijn we gevraagd mee te denken in het herontwerp van het traineeship. Met behulp van een aantal ontwerpsessies hebben we een nieuwe opzet bedacht. Daarnaast heeft Parks modules in het traineeship rondom persoonlijk leiderschap en adviesvaardigheden, ontwikkeld en uitgevoerd.

Reinwardt Academie

De Reinwardt Academie is onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en leidt op tot allround erfgoedprofessional. Voor de ruim honderd derdejaars studenten maakten we vanuit Parks een online versie van onze populaire workshop “Art Based Learning”. Zo konden ook in coronatijd de studenten op een unieke manier uitgedaagd worden om een stap te maken in hun persoonlijk ontwikkeling. Dat werkte fantastisch!

The Millennials

Dit netwerk voor “next generation leaders” komt meerdere keren per jaar bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en geïnspireerd te raken door gastsprekers. Japke begeleidt vanuit Parks al jaren de intervisiesessies voor deze jonge leiders. Daarnaast is ze binnen dit netwerkt uitgenodigd als gastspreker en discussieleider.

 

Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum inspireert een divers publiek met het leven van Vincent van Gogh en zijn tijd. Het HR-team van het museum vroeg Parks een tweedaagse te verzorgen om het HR-team te ondersteunen bij het scherp krijgen van een duidelijke koers. Dit deden we op individueel niveau (Doe je de juiste dingen? Ben je nog “in flow”?), op teamniveau (wat is je rol in het team? Wat voegt iedereen toe?) en op organisatieniveau (wat is de plek van de HR-afdeling binnen de organisatie?).

YoungCapital

YoungCapital NEXT nodigde Parks twee keer uit als gastspreker op het drukbezochte Next Step Event. Het onderwerp van de interactieve Parks presentatie was het maken van lastige keuzes voor jonge professionals.

Vanuit Parks Amsterdam

Via partners begeleidt Japke ook de volgende trajecten

Opdrachtgevers over samenwerken met Parks Amsterdam

Recencie vrouw rond roze
Parks heeft ons geholpen om meer aandacht te schenken aan (het voorkomen van) werkstress. Hun persoonlijke aanpak, oprechte interesse en grote kennis over dit onderwerp hebben het tot een succes gemaakt. Een echte aanrader om met Parks samen te werken!
Cherryl van der Velden
/ HR adviseur InWork
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping