Wie is Parks Amsterdam?


Initiatief van Japke Keesmaat

Wie is Parks Amsterdam?


Ik ben in 2018 gestart als ondernemer met Parks Amsterdam vanuit de drive om Young Professionals te helpen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Na jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening en het hoger onderwijs, is dit voor mij een volgende logische stap. Hier komt alles samen en komen mijn expertise, ervaring en kwaliteiten maximaal tot zijn recht.


Na mijn studie Psychologie aan de VU, ben ik mijn hele werkende leven al bezig met het ontwerpen van relevante leertrajecten voor Young Professionals. Als trainer, coach, organisatieadviseur en programmamanager ben ik jarenlang actief geweest in de zakelijke dienstverlening.
Daarnaast heb ik meerdere rollen vervuld op de Hogeschool van Amsterdam, o.a. als inhoudelijk docent, ontwerper van vernieuwende onderwijsprogramma’s, coördinator van de minor over Leren & Veranderen en begeleider van studenten tijdens hun afstudeerfase.


Ik word omschreven als enthousiast, eerlijk, transparant, duidelijk, persoonlijk en als een scherp observator en een kritisch denker.
Daarnaast zijn mijn sterkste kwaliteiten het verbinden van mensen en ben ik sterk in het inschatten en versterken van het aanwezige potentieel in mensen.


Voor meer info zie mijn linkedin profiel.

Maar Parks Amsterdam is meer….


Ik heb plezier in het samenbrengen van mensen. En geloof in het gebruik maken van elkaars talenten. Daarom draait Parks niet alleen om mij, maar is het ook een platform van waaruit verschillende samenwerkingen ontstaan met zowel ervaren als startende professionals. Omdat iedereen weer een andere toegevoegde waarde kan leveren.


Zo zijn de meetups altijd een co-creatie van verschillende professionals die vanuit hun kwaliteiten hun bijdrage leveren. Bij opdrachten voor organisaties, kijkt Parks ook altijd wie binnen het netwerk aanvullende kwaliteiten heeft om zo goed mogelijk te voldoen aan de vraag van de opdrachtgever.


Core values van Parks
Bij alles wat Parks Amsterdam onderneemt staat het leren van en met elkaar centraal.

Onze 5 kernwaarden vind je terug in alles wat Parks doet:

  • Samen
  • Eerlijk
  • Persoonlijk
  • Verbinding
  • Positief
  • Samen – alles bij Parks Amsterdam komt tot stand door samen te werken en co-creatie. Iedereen kan van iedereen leren en elkaar verder helpen. Dit is onafhankelijk van leeftijd of ervaring.
  • Eerlijk –We houden ervan om eerlijk zijn naar onszelf en naar elkaar. Er is een open communicatie en er heerst een sfeer van: “What you see is what you get”.
  • Persoonlijk – iedereen wordt gezien bij Parks. Alles wat we doen is in een informele sfeer met aandacht voor ieders unieke toegevoegde waarde en input.
  • Verbinding – we zijn in constante verbinding met elkaar, met bedrijven, met actuele ontwikkelingen. We zijn zowel online als offline steeds in contact om elkaar verder te versterken en te helpen.
  • Positief – er heerst een ambitieuze en positieve vibe bij Parks. Er is waardering voor elkaar en een drive elkaar te helpen en inspireren. We denken in mogelijkheden.