Wie is Parks Amsterdam?


Opgericht door Japke Keesmaat

Japke: het gezicht van Parks


Ik ben in 2018 gestart als ondernemer met Parks Amsterdam vanuit de drive om Young Professionals te helpen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en om jong talent en potentievolle organisaties samen te brengen en het beste in elkaar naar boven te halen.


Als trainer, coach, organisatieadviseur en programmamanager ben ik jarenlang actief geweest in de zakelijke dienstverlening.
Daarnaast heb ik meerdere rollen vervuld op de Hogeschool van Amsterdam, o.a. als inhoudelijk docent bij de opleiding HRM, ontwerper van vernieuwende onderwijsprogramma’s, coördinator van de minor over Leren & Veranderen en begeleider van studenten tijdens hun afstudeerfase.


.

Voor meer info zie mijn linkedin profiel.


Maar Parks Amsterdam is meer….


Ik heb plezier in het samenbrengen van mensen. Ben een echte verbinder. Ik geloof in het gebruik maken van elkaars talenten. Daarom draait Parks niet alleen om mij, maar is het ook een platform van waaruit verschillende samenwerkingen ontstaan met zowel ervaren als startende professionals. Omdat iedereen weer een andere toegevoegde waarde kan leveren.


Zo zijn de meetups altijd een co-creatie van verschillende professionals die vanuit hun kwaliteiten hun bijdrage leveren. Bij omvangrijke opdrachten voor organisaties, heb ik een groot netwerk van professionals om me heen die ingezet kunnen worden om te voldoen aan de vraag en maximale kwaliteitt te garanderen.


Foto door Frederique van Gemert