Young professional pagina

Hey young professional harde werker millennial doorzetter

Ready to take (back) control?

We werken graag met je samen

Een podium voor jong talent

Naast onze eigen ervaring, vinden we het belangrijk om aangesloten te blijven. We houden van de energie en het talent van young professionals en werken daarom graag met jullie samen. Zo blijft onze kennis up-to-date, weten we nog beter wat jonge werkenden bezig houdt en kunnen we optimaal adviseren en ondersteunen in wat jij als young professional nodig hebt. Daarnaast bieden we jonge talenten graag een podium om zichzelf te profileren en ontwikkelen. Er komen mooie samenwerkingen voort uit wederzijds respect en het voornemen om van elkaar te willen leren. 

Op zoek naar een coach? Iemand om mee te sparren? Om je zorgen, problemen en uitdagingen rondom werk mee te bespreken? Wil je praten met iemand die luistert en jouw belang voorop stelt? Dan ben je bij Parks Amsterdam aan het juiste adres!

Er komen mooie samenwerkingen voort uit wederzijds respect en het voornemen om van elkaar te willen leren. Samen benutten we de potentie van jou als jong talent.

We zien dat steeds meer startende professionals, door de fase waarin zij zich bevinden, behoefte hebben aan begeleiding bij uitdagingen rondom werk. Parks Amsterdam heeft actuele kennis over de thema’s die spelen in het leven van jonge werkenden én jarenlange ervaring in het benutten en naar boven halen van het potentieel en de kwaliteiten van jou als young professional. Dit doen we altijd op energieke en innovatieve wijze, waarbij we je op een respectvolle en plezierige manier uitdagen om je grenzen te verkennen. De dagelijkse praktijk en huidige situatie binnen de organisatie waar jij werkt, vormen hierbij altijd het uitgangspunt. 

Ontwikkelthema's

Hier kunnen we je mee helpen

Keuzes maken

Begeleiding bij ‘het even niet meer weten’. Of dat nou gaat over het moeilijk vinden om keuzes te maken, niet weten waar je staat of wat je precies wil in je werk en in het leven. 

Omgaan met perfectionisme en faalangst

Leren omgaan met de drang om alles perfect te willen doen. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe ontwikkeling maar belangrijker nog: kunnen genieten.  

Werk-privé balans

Weten en leren wat je als mens nodig hebt om vitaal en vol energie te blijven, zodat met plezier naar het werk gaan de standaard wordt.

Meer zelfvertrouwen

Voor meer zelfvertrouwen in jezelf, op je werk en in je leven. Als je je zekerder wil voelen over je eigen kwaliteiten en de toegevoegde waarde daarvan. Om te groeien in je rol op werk. 

Omgaan met tegenslag - vergroten veerkracht

Het vergroten van je flexibiliteit en het aanleren van manieren die helpen om weerbaarheid te vergroten als er tegenslagen zijn in werk of leven. 

Starten met leidinggeven

Hulp bij hoe jezelf te positioneren als jonge leidinggevende, leren vertrouwen te krijgen en geven, inzicht krijgen in wat voor leidinggevende je wil zijn en hoe je met lastige situaties om wil gaan. 

Minstens 4x per jaar organiseren wij Parks Meetups. Dit zijn inspirerende bijeenkomsten rondom verschillende onderwerpen die jonge werkenden bezig houden. Samen delen we kennis en gaan we hands-on aan de slag met jouw ontwikkelvragen.

Over onze begeleiding

Dit vinden andere young professionals

Recencie vrouw rond roze
Ik was op zoek naar iemand die me aan het denken kon zetten, daadwerkelijk nieuwe dingen kon laten zien en die ook gewoon praktisch is. Japke heeft dat allemaal. We hebben vier intensieve gesprekken gehad die heel goed aansloten bij mijn behoefte. Ik zou haar zeker aanraden als coach.
Christa Ooijevaar
/ Welten
Recencie man rond donkerroze
Ik wilde graag samen met een coach onderzoeken hoe ik mijn rol als jonge consultant met meer zelfvertrouwen zou kunnen vervullen. Wat ik fijn vind aan Japke als coach is dat ze de autonomie bij mij als de coachee legt, maar me tegelijkertijd met prikkelende vragen de goede richting op stuurt.
Tom Strouken
/ Great Place to Work Nederland
Recencie vrouw rond oranje
Iedereen was erg enthousiast over de tweedaagse en daar speelde Japke een belangrijke rol in. Japke is zeer professioneel en voelt haarfijn aan wat je nodig hebt. Door middel van creatieve opdrachten en scherpe vragen, ben ik op een leuke manier aan het denken gezet over de keuzes in mijn leven.
Chaimae Abdelouaret
/ Van Gogh Museum
Recencie vrouw rond roze
Samenwerken met Japke is ontzettend fijn. Haar energie en openheid geven mij ruimte en zelfvertrouwen. Of je nu student bent, als young professional met haar samenwerkt of sporadisch samen koffie drinkt, gelijkwaardigheid staat altijd centraal.
Tess den Hartog
/ findFaye

Parks Amsterdam Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze projecten, het laatste nieuws, de geplande meetups en de onderzoeken die we uitvoeren? Laat dan je e-mailadres achter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping